Maahantuomme Dynavoicen kaiuttimia.

Dynavoice-äänifilosofia

Useimmat kaiuttimet rakennetaan ihanneolosuhteissa, useimmiten erikoisrakenteisissa äänihuoneissa, joissa mitataan myös taajuus- ym. käyriä. Kalliiden mittausohjelmien ja pitkälle kehitettyjen hifivahvistinten avulla mittaustulokset saadaan täydellisiksi. Dynavoice aloittaa rakentamalla uudet kaiuttimensa samoissa olosuhteissa.

Dynavoice valmistaa kaiuttimet sopimaan myös tavallisimpiin kuunteluympäristöihin, mikä useimmiten tarkoittaa tavallisia koteja. Jotta varmistutaan parhaasta mahdollisesta äänestä kodeissa, mittaukset tehdään myös kotiympäristössä. Dynavoicen äänifilosofiaan kuuluu, että kaiuttimen tulee olla mukautettavissa, jotta se sopii erilaisiin huoneisiin ym. edellytyksiin, joita kuunteluympäristö vaatii.

Viimeinen uutuus kaiuttimien alalla on X-change-terminaali, joka antaa mahdollisuuden muuttaa keskialuetta ylemmäksi ja alemmaksi. Kuten aina, sen päätät Sinä itse omien olosuhteittesi ja oman makusi mukaan. Tosiasia on, että Dynavoice antaa uskomattoman paljon hyvää ääntä vastineeksi rahoillesi. Osoituksena siitä on mm. huippuarvostelut hyvästä hinta-laatusuhteesta Hifi & Musik -lehdessä sekä Definition DF-5 - että DM-5 -mallien kohdalla.

X-change - joustavuutta kuunteluun!

Dynavoice Definition -sarjan kaiuttimet on varustettu X-changeterminaalilla: kolme kullattua liitintä, joiden asetusta muuttamalla muuttuu keskialueen taso. Voit hienosäätää keskialueen tasoa oman makusi mukaan: -2 dB/0 dB/+2 dB/+4 dB.